Cautare

61513 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din dambovitahey1" (4.60 secunde)
In perspectiva alegerilor europene din 4-7 iunie, Parlamentul European si-a creat propriile profiluri pe site-urile de comunicare sociala (Facebook, MySpace si Flickr).
Anul acesta, fermierii doljeni pot primi sprijin financiar de pana la 53% din valoarea totala a cheltuielilor cu infiintarea culturilor de toamna.
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei s-a contractat in cel de-al doilea trimestru al acestui an cu 0,5% fata de aceeasi perioada din 2009, in conditiile in care industria a inregistrat cea mai mare crestere a volumului de activitate, cu 5,9%, arata datele publicate miercuri de INS.
In 2009, nu vor fi modificari semnificative in structura veniturilor proprii din bugetul Craiovei. Asta, in ciuda faptului ca incasarile in primele doua luni ale anului le-au depasit pe cele din ianuarie si februarie 2008. Finantistii craioveni sunt mai rezervati decat anul trecut in privinta estimarilor bugetare pentru 2009.
SC Uranus SA Mangalia se afla in procedura generala de insolventa inca din luna martie a acestui an, la solicitarea actionarului sau principal, Primaria Mangalia, prin intermediul Eco Gold Invest SA. ... 2009, in urma sentintei judecatoresti din 23.
Majorarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu pe economie, programata pentru 1 ianuarie 2009, ar putea fi devansata cu câteva luni daca bugetul de asigurari sociale va termina anul 2008 pe excedent, a anuntat ministrul muncii, Paul Pacuraru.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
In 2009, firmele foarte mici, cunoscute sub numele de microintreprinderi, au fost impozitate cu 3% - cota aplicata asupra veniturilor. Dar actul normativ referitor la impozitarea acestor entitati economice isi incheie aplicabilitatea la 31 decembrie 2009. ... Impozitul redus de 3% are aplicabilitate doar pana la 31 decembrie 2009.
Mai e o declaratie, mai mult sau mai putin inspirata, o actiune mai mult sau mai putin inspirata, dar am foarte multa incredere ca acest guvern este ce puteam avea mai bun in momentul de fata din cele doua partide.
Este regretabil ca desi exista documente internationale, recomandari ale Consiliul Europei adresate guvernelor statelor membre, guvernul din care faceti parte, ministerul pe care il conduceti a ignorat in totalitate acestea si subiectul in sine, care devine tot mai actual ca efect al indiferentei si dispretului fata de cetateanul roman in buzunarele caruia statul baga mana tot mai adanc fara sa-i ofere nimic in schimb.
Un caz aproape similar, cel al suspendarii ministrului de interne Dan Nica s-a soldat, in 2009, cu un astfel de efect. ... Vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, gaseste similitudini fata de "piciorul pe sub masa" primit in 2009.
Traian Basescu a declarat in fata judecatorilor CCR ca ceea ce se intampla acum cu revizuirea Constitutiei reprezinta "un risc de blocare a statului", singura "justificare" de revizuire a legii fundamentale fiind, in opinia lui, referendumul din 2009.
Numarul ipotecilor in primele trei luni ale lui 2009 a inregistrat cea mai mica valoare din 2006 si pana in prezent.
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta va avea in 2009 venituri totale de 17,250 milioane lei, potrivit unei hotarari privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2009 publicate, luni, in Monitorul Oficial.
Economia Romaniei "se misca in directia potrivita", datorita redresarii cererii externe, dar si in sens invers, din cauza incertitudinii interne in plan politic, a spus reprezentantul FMI, Tonny Lybek, adaugand ca datele despre evolutia PIB in T3 au fost mai bune decat estimarile.
Angajatii Combinatului Chimic Azomures primesc retributii suplimentare de numai cateva zeci de lei din profitul inregistrat pe anul 2009, in timp ce in 2008 unii dintre salariati au obtinut prime de pana la 6.000 de lei.
"Pe 18.05.2009, s-a formulat o sesizare la Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova cu privire la faptul ca Adrian Constantin Bragaru impreuna cu Emilia Munteanu, Dragos Ion Oprea, Elisabeta Tuinea, George Daniel Slavoia, Letitia Ispir, functionari in cadrul primariei, in calitate de membri ai comisiei de licitatii, au aprobat achizitionarea unor utilaje in leasing la un pret mai mare decat cel stabilit in cadrul CL si fara a solicita vreo garantie de buna functionare si fara avizul Comisiei de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Ultimele declaratii ale prefectului Liviu Brailoiu, referitoare la retrocedarile din Grindul Chituc - comuna Corbu, nu au ramas fara riposta din partea viitorului fost sef al Oficiului pentru Cadastru si Publicitate Imobiliara, Ionel Spataru. ... 2009, inregistrata la OCPI cu nr. ... 2009. ... 2009, inregistrata la OCPI cu nr.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
google-analytics.com